Recruits

Recruits

Články

Zběsilá střílečka Recruits připomíná Cannon Fodder a už je na Steamu

Sympatická a brutální válečná akce viděná z ptačí perspektivy se konečně dostala na Steam Early Access. Recruits sází na povedenou vizuální stránku, která vás zaujme na první pohled a tohle zaujetí by nemělo jen tak přestat. Pod naleštěnou slupkou se totiž skrývá rychlá akce, kde se na nějaké taktizování moc nehraje. Hra má v současné době jak singleplayer tak multiplayer, obojí se spoustou funkcí, ale do obou módů další novoty ještě přibudou.

Steam Greenligt dal zelenou dalším 14 hrám včetně remaku Opposing Force

Již od svého vzniku čelí Steam Greenlight, fanoušky napájený schvalovací proces her na Steamu, halasné kritice z mnoha směrů. A Valve to už i přiznává. To mu však nic neubírá skutečnosti, že Greenlight zjevně celkem šlape, a nově tak připustil na Steam dalších 14 zajímavých titulů, včetně Deadly Premonition či remaku Half-Life: Opposing Force. Výčet všech krasavců najdete uvnitř článku.

Nezávislý rozcestník: zábava pro moderní stratégy

Bourák Obama, Medvěděv a „Get To The Choppa!!!“ Arnold Schwarzenegger mají jasno: vsází na Revoluci Command & Conquer: Generals od TipaIvana. Arniemu by se ale nepochybně líbila i taktická akce Recruits, která si pro 21. herní století umně půjčuje od takových pecek jako Cannon Fodder a Commandos. Ano, dnešní rozcestník je strategický!