Sid Meier's Starships

Sid Meier's Starships

Články

Vše, co jste chtěli vědět o Sid Meier’s Starships a báli jste se zeptat

Velmi brzy po oznámení vychází další strategie se jménem Sida Meiera v názvu. Sid Meier’s Starships nezapře, že vzniká jako nadstavba, která dále rozšiřuje universum Civilization: Beyond Earth, což ovšem není na škodu. Nejen, že bude hra využívat vaše případné uložené pozice, ale zároveň se odehrává v universu, které už znáte a nemusíte tedy složitě pronikat do pojmů nového fiktivního světa. Co vše ale od hry, která vychází dnes, můžete čekat vám nastíní trailer se všemi základními informacemi.

Sid Meier show: vývojářská legenda předvádí strategii Starships

Nedávné oznámení Sid Meier's Starships potěšilo fanoušky tvorby Sida Meiera, kteří se už Civilizace přejedli, ale nejen je. Vývojáři navíc nelenili a během PAX South uspořádali panelovou diskusi a prezentaci, ve které představili svou vizi, povídali o hře a komentovali první záběry z hraní. A když píšu vývojáři, myslím hlavně Sida Meiera.

Fight Club #211: Remasterováno

Na začátku 211. Fight Clubu jsme slavili. V pátek totiž vyšel nový LEVEL 249. A neslavili jsme tentokrát jen to, že jsme přežili další uzávěrku, ale hlavně fakt, že LEVEL tímto číslem oslaví neuvěřitelné 20. výročí svého vydávání. Při té příležitosti jsme vám nejenom představili obsah nového čísla, ale i všech dvacet sběratelských obálek, se kterými 249. LEVEL vychází. Ale nebojte, hned jak jsme se pochlubili, přesunuli jsme se rychle na tradiční agendu Fight Clubu - tedy na zajímavá témata, která přinesl do herního světa uplynulý týden.

Sid Meier's Starships připomíná klasickou Civilizaci s vesmírnými loděmi

Včera oznámená strategie Sid Meier's Starships některé z nás překvapila, ale hlavně i navnadila. Sid Meier se nyní v rozhovoru pro německý Eurogamer rozpovídal ohledně obsahu hry a vypadá to, že Starships bude kombinovat prvky z klasické Civilizace s novými herními mechanikami, které budou specifické pro vesmírem vandrující flotilu.

Novou hrou se jménem Sida Meiera je tahová sci-fi strategie Starships

Scifistické pondělí pokračuje oznámením nového titulu od krále strategií Sida Meiera. Zápletka vychází z Civilization: Beyond Earth. Co by se stalo z pohledu kolonistů s matičkou Zemí? Jak by usazení osadníci zareagovali na volání Země o pomoc? Odpovědí je Sid Meier's Starships, v níž putuje lidská flotila galaxií a buduje federaci, která ochraňuje planety, případně bojuje proti nepřátelům. Kromě boje si ale užijí i vesmírní obchodníci nebo diplomati. Tahové souboje různě upravitelných lodí budou ale přesto hlavním lákadlem Starships.

Bleskovky

  • 25. 2. 2015 - Sid Meier's Starships vyjde na PC, Mac a iPad 12. března.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
1. dubna 2015
Recenze