Silent Hunter Online

Silent Hunter Online

Články

Silent Hunter Online - Kam pluje ponorkový simulátor?

Ponorkový simulátor Silent Hunter nemá žádnou přímou konkurenci. Tento monopol na potápění lodí během 2. světové války není pro hráče moc výhodný, ale až do roku 2007, kdy vyšel čtvrtý díl série, to nemohlo nikomu vadit. Každý kousek série byl kvalitní, něčím úspěšný a měl u ponorkářské komunity dobrý ohlas.

Silent Hunter Online vyplouvá do vod otevřené bety

Někdo se třese na open betu Battlefield 4, jiný se zaraduje nad otevřenou betou Silent Hunter Online, kombinace simulace a strategie, k jejímuž hraní ani nepotřebujete instalovat herního klienta. Ubisoft Blue Byte vás do free to play onlineovky pustí klidně hned teď skrze registraci na oficiální homepage, a navzdory tomu, že hra běží v browseru (skrze Flash 11), se snaží všechny mořské vlky nalákat na efektní 3D grafiku, efekty, dynamické počasí a obecně vizuální autenticitu. O té herní snad ani nemluvě.

Silent Hunter Online představuje management celé flotily

Pokud se těšíte na free-to-play ponorkový simulátor Silent Hunter Online, jistě vás bude...

První záběry z hraní Silent Hunter Online nevypadají zle

Pokud jste pozapomněli, Silent Hunter Online je další z řady browserových free-to-play titulů, který ovšem podle následujícího videa rozhodně nevypadá jako ztracená záležitost, snad i pro kované ponorkové lovce. Ukázka představuje moment, kdy přepadnete konvoj a ukazuje, jak probíhá odpálení torpéda skrze sekvenci příkazů.

Silent Hunter Online přenese ponorky do browseru

Jak se zdá, značka, která dnes nemá svou free-to-play odnož, jako by ani nebyla. A tak se do...