Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Věková dostupnost

Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Články

Nemrtvý Hitler se vrací v kompilaci tří dílů Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Loni na podzim řadu hráčů potěšila věrohodná simulace chování vojáků i fyziky projektilů ve Sniper Elite 3. V reakci na vyzdvihovanou realističnost hry si asi následně kluci v britském Rebellionu řekli "ale co zombie, mají si kde hrát?", a jali se tvořit kompilaci Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 a 2, který doplní třetím dílem, taktéž z jejich dílny. A majitelé Xbox One, PS4 a PC hráči si díky tomu užijí likvidaci nemrtvých nacistů s názvem Zombie Army Trilogy už z kraje roku 2015.

Hitler vám připomíná vydání Sniper Elite se zombíky

Zombie náckové jsou takové klasické béčkové klišé. Což neznamená, že občas s nimi nemůže být zábava. Jenže jak už Petr při oznámení Sniper Elite: Nazi Zombie Army naznačil, tohle vypadá od Rebellionu jako hodně kulhavá mrtvolka, která se snaží vyhnilými zuby alespoň trochu ožvýkat vaši peněženku.

Další Sniper Elite uspořádá hon na nacistické zombíky

Zombie horečka už není jen zombie horečka. Jako videoherní téma se zuby nehty drží na vyšších patrech popularity už pár let a s tím jaké promo zombiím udělal seriál Walking Dead, se nezdá, že by se na tom mělo něco měnit. Bohužel to znamená, že svou zombie hru chce vydávat každý, a ideálně se tohle téma ještě snaží napasovat na některou se svých značek. Označil bych to za znásilňování, ale nechci být hrubý, i když přesně tak na mě působí právě oznámený titul Sniper Elite: Nazi Zombie Army od Britů z Rebellionu, který vyjde už na konci tohoto měsíce – 28. února.

Bleskovky

  • 8. 1. 2015 - Rebellion oznámilo, že v brzké době vydá kompilaci tří dílů Sniper Elite: Nazi Zombie Army na PS4, Xbox One a PC.