Star Wars: Dark Forces

Star Wars: Dark Forces

Články

Jaké hry vyjdou v únoru?

Pořádně se zapotíme

Veteráni z Nightdive remasterují střílečku Star Wars: Dark Forces

Klasika ve 120 snímcích za vteřinu a 4K rozlišení

Nejlepší Star Wars hry podle redakce Games.cz

Tak nám včera vyšly nové filmové Hvězdné války. My v redakci jsme se na Vzestup Skywalkera kolektivně vydali až dnes a dojmy vám případně sdělíme v některém z novoročních podcastů či na sociálních sítích, ale ještě předtím nás napadlo rekapitulovat naše nejoblíbenější počítačové hry z předaleké galaxie. Někdo rád závodí, jiný seká mečem, další přemýšlí nad strategickou mapou. Ke komu se přikláníte vy?

Grafik Obsidianu pracuje na remaku Star Wars: Dark Forces

Jason Lewis, jeden z tvůrců prostředí z Obsidian Entertainment, má takový zvláštní koníček, respektive vedlejší umělecký projekt. Před pár lety si po večerech vymodeloval tatooinský přístav Mos Eisley a když už byl v tvůrčím procesu, rozhodl se zasadit do něj celou hratelnou ukázku v Unreal Enginu 4. Můžete se tak vydat na procházku vstříc nové naději.

Když smícháte Duke Nukem 3D a Star Wars, vyjde z toho Duke Forces

Šílený mod Duke Forces kombinuje dvě zdánlivě neslučitelné věci – Duke Nukem 3D a Star Wars. Jenže, kdo by odolal Dukovi, který kolem sebe máchá světelným mečem, a škrtí nepřátele pomocí Síly? V modifikaci pro Duke Nukem 3D si můžete zahrát totální konverzi všech levelů z původní hry, kde jsou nahrazené původní zbraně, nepřátelé, textury, sprity a hudba novými, které odpovídají předaleké galaxii, tedy filmům Star Wars a střílečce Dark Forces.

Bleskovky

  • 25. 10. 2023 - Remasterované Star Wars: Dark Forces vyjdou příští rok v únoru

  • 17. 1. 2019 - Remasteroví mistři Nightdive se chtějí pustit do Star Wars: Dark Forces.

REMAKE

Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars: Dark Forces Remaster
Akční
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X, PlayStation 5, Xbox Series
28. únor 2024