Super StarDust Delta

Super StarDust Delta

Články

Thief pod drobnohledem a další články z Konzolista.cz

Plné ruce práce měly tento týden na konto představení Xbox One všechny herní magazíny, ale naši kolegové z Konzolista.cz obzvlášť, když se na konzole specializují. Vedle návalu novinek o Xbox One se ale na Konzolista.cz objevila řada dalších informací o hrách pro PlayStation a Nintendo platformy, které by vás mohly zajímat. Výběr těch nejzajímavějších najdete v článku po rozkliku. Ještě předtím si ale možná budete chtít přečíst, jak v recenzi na Konzolista.cz dopadla střílečka Metro: Last Light, potažmo na vás čeká článek shrnující informace o chystané stealth akci Thief.

Recenze Motocross Madness a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz se v uplynulém týdnu činili a krom celé řady aktuálních i tematických článků, jejichž výčet najdete v článku po rozkliku, vydali i několik recenzi. Za zmínku stojí zejména recenze Xbox Live Arcade titulu Motocros Madness, potažmo recenze bojovky Injustice: Gods Among Us (naše recenze vyjde brzy). Pokud vás některá z uvedených her zajímá, následujte odkazy. Pokud se chcete dozvědět, co se dělo v uplynulém týdnu ve světě konzolí a handheldů, podívejte se na přehled toho nejzajímavějšího v článku.

Jak se hraje na PlayStation Vita - hry, které stojí za hřích

Stále výkonnější vnitřnosti mobilních telefonů a tabletů určitě producentům handheldů pár vrásek nadělaly, ale kšeft pořád zjevně mají a nějaký ten čas mít pořád budou. Proto nemá v tuto chvíli cenu rozebírat smysl existence handheldů a dokonce ani jejich vyhlídky do budoucnosti. Zaměřím se jen a pouze na to, jak vypadají a hrají se vybrané tituly z první vlny, která příští rok v únoru doprovodí na trh chystaný handheld PlayStation Vita. Pokud jste poslouchali tento Fight Club #54, tak totiž víte, že jsem minulý týden strávil celý jeden den v Londýně hraním řady chystaných PS Vita her.

Oznámení sady her pro nový handheld od Sony

Jasnou jedničkou v line-upu chystaného handheldu NGP od Sony bude asi Uncharted: Golden Abyss. Dějově se bude odehrávat pře událostmi Uncharted: Drake's Fortune a zároveň to nemá být prostý prequel. Všichni se shodují, že hra vypadá úžasně a blíží se vizuální podobu současným konzolím. Co se týče ovládání, dva analogy umožňují víceméně emulovat DualShock. Nicméně, je zde i možnost ovládat pomocí speciálních funkcí NGP. Na dotykové obrazovce budete moci kontextovými tlačítky bojovat či šplhat, ale nikdo vás nenutí. I toto ovládání je ale )dajně dobré a pocity z něj prý přirozené.