Super Stardust HD

Super Stardust HD

Články

Recenze Motocross Madness a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz se v uplynulém týdnu činili a krom celé řady aktuálních i tematických článků, jejichž výčet najdete v článku po rozkliku, vydali i několik recenzi. Za zmínku stojí zejména recenze Xbox Live Arcade titulu Motocros Madness, potažmo recenze bojovky Injustice: Gods Among Us (naše recenze vyjde brzy). Pokud vás některá z uvedených her zajímá, následujte odkazy. Pokud se chcete dozvědět, co se dělo v uplynulém týdnu ve světě konzolí a handheldů, podívejte se na přehled toho nejzajímavějšího v článku.

Jaké hry dostanou zdarma uživatelé PlayStation Network?

Update (12:40): Čerstvá tiskovka od české Sony přibližuje pořadí, v němž bude probíhat obnovení služeb: nejdříve chce firma zprovoznit přihlášení do služeb PSN a Qriocity včetně možnosti změny hesla, dále obnovit online hraní pro PlayStation 3 a PSP, následně přehrávání vypůjčeného obsahu v rámci služby PSN Video Delivery Service, dále službu Music Unlimited, služby třetích stran a la Netflix nebo Hulu, následně kategorii Přátelé nebo chatování na PlayStation 3 a jako poslední PlayStation Home. "Ve spolupráci s několika uznávanými externími firmami společnost SNEI implementovala přísnější bezpečnostní opatření, která pomohou v boji proti nelegálním aktivitám a uživatelům poskytnou vyšší stupeň ochrany jejich osobních údajů," píše se v tiskové zprávě.

Dojmy z 3D hraní na PS3 a LCD Sony

Nintendo se plácá ve svém vlastním 3D světě se svým slibně vypadajícím handheldem 3DS. Microsoft se trojrozměrnému hraní zatím pro jistotu vyhýbá zcela. No a Sony, ta nás již měsíce intenzivně bombarduje informacemi a sliby o 3D televizích a exkluzivních 3D hrách pro PlayStation 3.

Bleskovky

  • 25. 2. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží 1. března Broforce (PS4), Galak-Z (PS4), Super Stardust HD (PS3), The Last Guy (PS3), Flame Over (PSV) a Reality Fighters (PSV).