Superfrog

Superfrog

Články

Preview Gran Turismo 6 a další články z Konzolista.cz

Kolegové z Konzolista.cz se tenhle týden podívali hned na několik různých témat. Nakousli, jak bude vypadat Gran Turismo 6 a zároveň i s ním spojená GT Academy. Zrecenzovali povedenou hru pro Wii U, New Super Luigi U, zkusili, jak se hraje s cvoklým Deadpoolem, otestovali perutě Dare to Fly a ponořili se do Painkiller: Hell and Damnation. A kromě toho je tu klasická zásoba zajímavostí a informací, které najdete v článku.

Jak vypadá Knack a další články z Konzolista.cz

Kolegové z Konzolista.cz se tento týden podívali na zoubek hravé akční plošinovce Knack pro PlayStation 4, zkusili, jestli bude jízda ve Fast & Furious: Showdown podobně adrenalinová jako ve filmu a zhodnotili nové Animal Crossing: New Leaf. Kromě toho ale připravili tradiční zásobu novinek a informací ze světa handheldů a konzolí, přičemž ty nejzajímavější kousky najdete v článku po rozkliku.

Informace o Grand Theft Auto V a další články z Konzolista.cz

V průběhu týdne se kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz věnovali celé řadě zajímavých událostí, ať už to byly náznaky dalšího dílu v sérii Gran Turismo, nové informace o závodním titulu DriveClub nebo šuškanda o další hře od tvůrců série God of War. Ještě než se na souhrn toho nejzajímavějšího a nejdůležitějšího ze světa konzolí a konzolových her podíváte, můžete si na Konzolista.cz přečíst recenzi povedeného akčního RPG Soul Sacrifice nebo souhrn nových informací o Grand Theft Auto V.

Alien Breed a Superfrog, aneb Team 17 na GoGu

„Warning: Destruction Imminent.” Ani nevíte, jak dlouho mne tahle věta strašila ze snu. Když jsem v mládí, společně s polovinou vesnice, chodil ke kamarádovi hrát na jeho zbrusu nové Amize 500, Alien Breed od Team 17 byl pro nás takřka mystickou hrou. Nejprve se nám zákeřný nelicencovaný vetřelec vysmíval kvůli nedostatku RAM (hra vyžadovala 1 MB, Amiga 500 měla v základu jen 512 KB), pak se ale kamarádovi rodiče zmohli a vesmírná odysea tehdejších největších vývojářských hvězd mohla začít. Alien Breed je jednou ze značek, které symbolizují amigácké období herní historie a proto nemůžeme pominout zprávu o tom, že PC verze prvního a třetího dílu se už pár dnů prodává na GoodOldGames. Doufám tedy, že mi prominete malou soukromou vzpomínku, a že si na tuhle výbornou hru zahrajete i dnes. I když samozřejmě všichni víme, že bez zvuku mikrospínačů QuickShotu II už to nikdy nebude ono...

REMAKE

Superfrog HD
8/10
Superfrog HD
Akční
PC, PlayStation 3, MAC, VITA
11. červenec 2013