Tales from the Borderlands Episode 2: Atlas Mugged

Tales from the Borderlands Episode 2: Atlas Mugged

Články

HádejHru: otestujte své znalosti série Borderlands

RPG prvky šmrncnutá akce Borderlands se výrazně proměnila už před vydáním. Z relativně vážné a standardní akce se nejenom na konto úprav grafiky stala potrhlá a vysoce stylizovaná sci-fi řachanda. Pamatujete si na to? Jestli ne, máte v našem kvízu ideální příležitost zjistit, co dalšího o sérii nevíte. Nebo naopak.

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

Druhá epizoda Tales from the Borderlands vyjde po třech měsících čekání příští týden

Příští týden se mají fandové adventur od týmu Telltale Games nač těšit. Konečně totižpo tříměsíční odmlce (!) vyjde druhá epizoda první sezóny Tales from the Borderlands s podtitulem Atlas Mugged (odkaz na BioShock a Atlas Shrugged?), která bude pokračovat v načatém vyprávění - můžete se v ní těšit například na větší roli pro sympatického záporáka Handsome Jacka.

Bleskovky

  • 27. 10. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v listopadu 2017 zdarma  Trackmania Turbo (XOne), Tales from the Borderlands Complete Season (XOne), NiGHTS into dreams (X360 / XOne) a Deadfall Adventures (X360 / XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
20. března 2015
Recenze