Bohemka má na Humble Weekly velkou akci nejen na Armu
zdroj: tisková zpráva

Bohemka má na Humble Weekly velkou akci nejen na Armu

17. 1. 2014 10:15 | Téma | autor: Adam Homola |

Zatímco na hlavní stránce oblíbeného Humble Bundle pořád ještě dominují indie hry, pravidelnou týdenní akci Humble Weekly Sale si pro tento týden uzurpovala česká Bohemka. Následujících 6 dnů si můžete koupit podstatnou část jejich portfolia za takovou cenu, kterou uznáte za vhodnou. A samozřejmě, protože jde o Humble, můžete se rozhodnout kolik procent z vaší částky půjde na charitu, kolik Humblu a kolik Bohemce.

Za libovolnou částku, která přesáhne alespoň jeden dolar, dostanete ARMA: Gold Edition, ARMA: Tactics, Arma II, Take On Helicopters, Alpha Prime a UFO: Afterlight. Což je už samo o sobě solidní nabídka, na to že za ni můžete zaplatit prakticky cokoliv. Jak už to tak u Humblu bývá, existuje ještě jakási prémiová varianta - za víc peněz, ale s více hrami. V případě Bohemky je hranice nastavena na 6 dolarů. Pokud dáte 6 nebo více dolarů, dostanete navrch ještě Carrier Command: Gaea Mission a Arma II: Operation Arrowhead.

Jako takový malý tahák pro zaplacení minimálně šesti dolarů je v nabídce i DayZ. V tomto případě ale pozor, abyste se nenachytali vlastní nepozorností. Bohemka v aktuálním Humble Weekly nenabízí samostatnou hru DayZ, která je pořád na Steamu mezi nejprodávanějšími hrami (prodalo se jí už přes milion kusů). Tady jde o původní modifikaci pro Armu II a aby Vám mod DayZ šel, musíte mít právě nejen Armu II, ale i Operation Arrowhead.

Takže jestli se nechcete potýkat se zabugovanou a hrubě nedodělanou alfa verzí plnohodnotného DayZ v Early Access, můžete vysolit šest babek a zkusit původní modifikaci. Vzhledem k tomu, že aktuální Humble Weekly teprve před pár hodinami začal, tak tam ještě nejsou kdovíjaké miliony. Aktuálně je prodaných přes 85 tisíc kusů balíčku a celkově se vybralo necelých 440 tisíc dolarů. Průměrná částka přitom činí 5,11 dolarů. Všechno to jsou navíc verze pro Steam, takže pokud ještě hry od Bohemky nemáte a jejich tématika vás láká, tak šup na Humble Weekly Sale.

Nejnovější články