Karetní strategie Scrolls od Mojangu vyjde na podzim a nově nabízí černý trh
zdroj: tisková zpráva

Karetní strategie Scrolls od Mojangu vyjde na podzim a nově nabízí černý trh

3. 9. 2014 16:21 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Kombinace karetní hry a tahové strategie Scrolls vstoupila do bety už před více než rokem. Konečně se ale blýská na vydání plné verze, kterou víceméně Mojang (tvůrci Minecraft) oznámili na podzim tohoto roku. V mezičase ale dojde k dalšímu rozšíření vlastností betaverze.

Největší novinkou je přidání černého trhu (Black Market), kde můžete prodávat svitky, i když nejste zrovna online. Jinak než online to doposud nešlo. Nyní vám černý trh umožní dát až deset svitků do aukce a vytvářet společně s ostatními hráči jakousi ekonomiku. Pro Scrolls může jít o poměrně výraznou změnu, protože hráči mohou mnohem lépe pracovat s trhem. Navíc je snazší sehnat či prodat konkrétní svitky.

Ve hře se navíc objeví nové svitky, čímž se jejich celkový počet vyškrábe na číslovku 360. Do hry též přibydou dvě herní mechaniky - Lingering Spells and Sifting. Nadšený jsem však hlavně z faktu, že by se Scrolls měla objevit v plné verzi už za pár týdnů až měsíců. K dispozici bude též demo a v přípravě je verze hry pro tablety.

Tvůrci dále slibují turnaje, Warzone mód, ve kterém budete bojovat proti AI balíčkům jiných hráčů, a kampaňový mód pro jednoho hráče. Pokud nechcete čekat na oficiálně "hotovou" verzi Scrolls, můžete si koupit a hrát už nyní betaverzi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články