První dva díly GTA pro PS Vita a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

První dva díly GTA pro PS Vita a další články z Konzolista.cz

4. 5. 2013 9:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Naši kolegové z partnerského webu Konzolista.cz se v tomto týdnu podívali na několik představených her, krom jiných i na předělávky prvních GTA her na handheldy. S handheldy souvisí i jejich speciál, který se věnuje staršímu bratříčkovi PS Vita, tedy PSP. V druhé části článku, věnovaného hrám v řadě Playstation Portable Classics, se podívali na zoubek desítce skvělých titulů a ještě uspořádali ve spolupráci se Sony soutěž o dvacítku her pro PSP. Zajímavých článků však na Konzolista.cz vyšlo v uplynulém týdnu celá řada, upozornění na většinu z nich najdete uvnitř článku.

Oznámení Men’s Room Mayhem pro PSV – Menších a originálních her není nikdy dost, i když na Playstation Vita jich vyšlo v minulých týdnech velké množství a během léta ještě vyjde. Jednou z nich bude i Men’s Room Mayhem, v níž se budeme starat o čistotu na záchodcích.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Batgirl jako další DLC postava do Injustice: Gods Among Us - Bojovka Injustice: Gods Among Us dostane několik bonusových DLC postav. Jednou z nich je Lobo. Tento silný bojovník se objeví na Xbox LIVE Marketplace a Playstation Store už příští týden a během května ho doplní ještě Batgirl.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Watch Dogs bude mít na PS3 a PS4 bonusový obsah - Ubisoft má v posledních měsících dobrý vztah se Sony, což bylo vidět třeba na exkluzivním dodatečném obsahu pro Assassin's Creed 3 a Far Cry 3. Nedávno navíc bylo oznámeno, že tato spolupráce bude pokračovat i v případě Assassin's Creed IV: Black Flag. No a v týdnu byl exkluzivní obsah pro Playstation 3 a Playstation 4 o délce 60 minut potvrzen i pro očekávaný hit Watch Dogs.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Dostane Final Fantasy X/X-2 HD během vydání DLC? - Oznámení HD verzí Final Fantasy X a X-2 vyvolalo mezi fanoušky velké nadšení. Square Enix si je vědoma, že fanoušci po nich hned skočí, z čehož zřejmě bude chtít vytřískat další peníze. Během týdne totiž bylo odhaleno, že za kompletní obsah bude nutné si připlatit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vyšla strategie Zombie Tycoon 2: Brainhov’s Revenge pro PSV a PS3 - Zombie Tycoon byl pro vývojáře z Frima Studio velkým úspěchem, na který se nyní snaží navázat druhým dílem Brainhov’s Revenge, který vyšel v týdnu pro Playstation Vita a Playstation 3. Kromě zajímavé kampaně pro jednoho hráče nabízí i multiplayer, který navíc podporuje i cross-play napříč oběma platformami, u nichž můžete uplatnit i program cross-buy, takže zaplatíte jen za jednu verzi. Druhou dostanete zdarma.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Druhý deníček hry Wonderbook: Diggs Nightcrawler - Wonderbook se stal, alespoň u nás v České republice, velkým hitem. Podle informací z české Sony se ho tu prodalo dokonce více jak akčního hitu Uncharted 3. Není proto divu, že velká očekávání jsou vkládána i do další hry Diggs Nightcrawler pro knížku Wonderbook, která opět vychází v kompletní lokalizaci. V týdnu se objevil druhý deníček, v němž se vývojáři rozpovídali o hlavním hrdinovi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Soul Sacrifice má Launch Trailer - Jednou z nejnadějnějších her pro kapesní konzoli Playstation Vita je akční RPG Soul Sacrifice, které vyšlo v tomto týdnu. Zahraniční recenze dopadly dobře, hra si odnáší většinou vysoké známky a vývojáři se snaží navnadit nerozhodnuté hráče i pěkným launch trailerem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Dragon’s Crown – Wizard Gameplay Trailer - Akční RPG Dragon’s Crown od studia VanillaWare bude obsahovat hned šest hratelných postav. Vývojáři nám v minulých týdnech představili bojovníka, čarodějku, trpaslíka a elfku, nyní došla řada i na čaroděje, který ovládá mocnou magii.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

První dva díly Grand Theft Auto vyjdou zřejmě na PSP, PSV a PS3 - První dva díly série Grand Theft Auto se staly ve své době legendami. I když se jedná o starší kousky, zahrát si je dnes na cestách by bylo pro mnohé velmi lákavé. Toho si je zřejmě vědom i Rockstar, protože už v brzké době by je měl vydat jako PSone klasiky na Playstation Store. Pak už nebude nic bránit tomu si je zahrát na PSP či novější konzoli Playstation Vita. Alespoň na to poukazuje ratingové hodnocení ESRB.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články