Recenze hry o čistých záchodech a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Recenze hry o čistých záchodech a další články z Konzolista.cz

20. 7. 2013 14:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tento týden se kolegové z Konzolista.cz pustili do recenze drsného Kung Fu Rabbita, toaletního Men’s Room Mayhem a povedeného Mario & Luigi: Dream Team pro 3DS. Kromě toho si ale samozřejmě připravili i tradiční nášup zajímavostí a informací ze světa konzolí a handheldů.

Bezdrátové headsety z PS3 nevyhazujte, budou kompatibilní s PS4 – Už dříve Sony potvrdila, že gamepad Dualshock 3 u nové konzole Playstation 4 nebude možné použít, na druhou stranu budou kompatibilní pohybové ovladače Playstation Move. Otázkou do dnešního dne bylo, jak to bude s headsety, hlavně těmi bezdrátovými. Třeba u konzole Xbox One nepůjde použít ty z Xboxu 360, takže se tak nějak počítalo s tím, že stejná situace nastane u Playstationu 4. Jak ovšem dnes Sony oznámila, a tím i překvapila nejednoho hráče, bezdrátové headsety z konzole Playstation 3 rozhodně není chytré vyhazovat, protože budou kompatibilní s PS4.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Oznámena hra Worms Revolution Extreme pro PSV - Vývojáři ze studia Team 17 už nějakou dobu lákali na jedno menší oznámení. Až tento týden jsme se dozvěděli, že jde o hru Worms Revolution Extreme, která vyjde letos na podzim pro kapesní konzoli Playstation Vita skrze digitální distribuci.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Letošního GT Academy se účastní už 6696 účastníků z České republiky - Sony před několika minutami oznámila, že online kvalifikace GT Academy, která probíhá ve speciálně navržené demoverzi chystané hry Gran Turismo 6, přilákala zatím téměř 600,000 účastníků z 18 evropských účastnických zemí (včetně Ruska). Celosvětově si demoverzi, která přináší vozy Nissan Leaf, 370Z a GT-R, stáhl více než milion hráčů a jen v České republice samotné 6696 hráčů bojuje o šanci stát se skutečným závodním jezdcem týmu Nismo.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ryse: Son of Rome – nové informace a obrázky - Konzole Xbox One bude chtít zaujmout hráče během svého startu i akční hrou Ryse: Son of Rome od studia Crytek, která měla velkou obnovenou premiéru na E3. Microsoft hru prezentuje i na probíhajícím Comic Conu, takže jsme se nyní dočkali několika nových informací.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Cerny: Vylepšování grafiky skrze cloud nebude fungovat - Microsoft během oznámení své konzole Xbox One řekl, že přes cloudové výpočty bude možné zvýšit vizuální kvalitu her, alespoň v budoucnu. Tomuto tvrzení ovšem nevěří architekt konzole Playstation 4, Mark Cerny.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Rayman Legends bude obsahovat 40 levelů z Rayman Origins - Vývojáři z Ubisoftu tento týden oznámili celkem zajímavou novinku ohledně hry Rayman Legends. Pokud si ji koupíte a následně dohrajete, odemkne se vám 40 levelů z předchozího dílu Rayman Origins, včetně několika Tricky Treasure úrovní.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

PixelJunk Monsters: Ultimate HD má datum vydání - Teprve nedávno bylo oznámeno, že hra PixelJunk Monsters vyjde v Ultimate HD edici pro kapesní konzoli Playstation Vita. Vývojářům vytvořit port moc času nezabralo, takže dnes mohlo být oznámeno, že se objeví na Playstation Store už 31. července za cenu 12.99 euro.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Diablo 3 v současnosti pro Xbox One není ve vývoji, na PS4 už běží - Tento týden jsme se dozvěděli, že Playstation 4 verze hry Diablo 3 vyjde až v příštím roce, aby vývojáři mohli vylepšit grafiku a začlenit některé novinky. Tak nějak jsme počítali, že se to vztahuje i na Xbox One verzi, ale jak dodali vývojáři z Blizzardu, ta v současnosti není vůbec ve vývoji. Proč? Odpověď je naprosto jednoduchá, Microsoft zatím nedodal devkity, vývojáři je zatím neviděli, takže Xbox One verzi vůbec neřeší a plně se soustředí na Playstation 4 vydání.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed 4: Black Flag na next-genu přinese nejen hezčí grafiku - Akční hra Assassin's Creed 4: Black Flag vychází koncem roku nejen na současné konzole, ale i na next-gen Playstation 4 a Xbox One. O Playstation 4 verzi se nyní rozpovídal její producent, který prozradil, jak na tom bude.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Příští týden vyjde na PS3 nový Everybody’s Golf - Sony během podzimu minulého roku vydala v Japonsku pro Playstation 3 hru Everybody’s Golf 6, což vlastně byla jen předělávka staršího dílu pro kapesní konzoli Playstation Vita. O evropské verzi jsme od té doby neslyšeli, ale jak bylo dnes oznámeno, dostane se k nám pod prostým názvem Everybody’s Golf, a to navíc už příští týden za pěknou cenu 14.99 euro.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články