V nových úrovních z Besiege si vyzkoušíte předělané ničení cihlových staveb
zdroj: tisková zpráva

V nových úrovních z Besiege si vyzkoušíte předělané ničení cihlových staveb

20. 4. 2015 18:36 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Zajímavý mix budovatelské a dobyvatelské strategie jménem Besiege brzy obdrží větší update s označením 0.1. Vývojářům z týmu Spiderling Studios trvají práce na aktualizaci hry déle než čekali a v nejnovějším příspěvku na komunitní stránce se za to také patřičně kají. Na revanš však slibují větší množství změn, kterým vévodí například předělaná simulace ničení cihel nebo nové levely, které jsou k vidění na dvojici nových obrázků.

Nový systém destrukce cihel nebo jiných podobných stavebních prvků tvůrci předvedou právě v nových úrovních. Abyste pak budovy s cihel mohli zničit, musíte použít buď dostatečně velkou ničivou sílu, nebo ukousávat podpůrné prvky stavby kus po kuse, dokud budova nespadne celá.

Pokud Besiege neznáte, mrkněte se na náš gamesplay z února tohoto roku. Jde o titul zasazený do alternativního středověku, ve kterém stavíte obléhací stroje, s jejichž pomocí šíříte zmar a zkázu napříč herním světem. Další informace o hře najdete na Steam stránce hry, kde si můžete pořídit rozpracovanou verzi za 7 euro. Brzy můžete rovněž čekat port hry na engine Unity páté generace, který zatím brzdí bugy samotného enginu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články