The Dream Machine

The Dream Machine

Články

Nezávislý rozcestník – středověk neskončil, prach leží dál

Tak jak dnes? Sekat do masa, rozbíjet nepřátelům zbroj a stříkat krev? Stárnout ve hře a přemýšlet o smyslu lidského bytí? Skákat z plošinky na plošinku a… zametat prach? Hrát si s festivalovými perlami? Nebo si povídat o jedné tak trochu jiné věžovce? Možnosti tu jsou – jenom se rozhodnout.

Adventura The Dream Machine čaruje hlínou a plastelínou

Pokud vám koncem minulého roku proklouzly informace o adventuře The Dream Machine, máte nyní jedinečnou příležitost to napravit. K dispozici je nový trailer, který můžete zhlédnout pod textem. Základním poznávacím rysem nezávislé adventury od švédské dvojice Erik Zaring a Anders Gustafsson je výtvarné zpracování. Všechny scény a lokace byly vytvořeny ručně s použitím tradičních materiálů, takže je za celou hrou pořádný kus precizní řemeslné práce.

Stojí za pozornost: ručně dělaná adventure The Dream Machine

Adventury od nezávislých tvůrců, ať už jsou za pár babek, nebo zcela zdarma, se již dávno staly použitelnou alternativou klasických „komerčních“ adventurek. A někdy je i překonávají, ať již zápletkou, zpracováním postav a problémů/puzzlů, nebo také grafickou stylizací, což je příklad zajímavého projektu The Dream Machine.