The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing II

Články

Přehled hlavních novinek v ultimátní kompilaci diablovek The Incredible Adventures of Van Helsing

Pavel se v recenzi akčního RPG Victor Vran (najdete později na kartě hry) logicky nevyhnul zmínce o sérii diablovek s Van Helsingem v hlavní roli, protože jsou si obě dvě hry (série) v základu dost podobné. Nezapomněl hlavně zmínit, že zatímco první díl byl překvapivě zábavný, v dalších dvou šla celková kvalita dolů. A teď je otázka, jestli tento problém vyřeší ultimátní kompilace všech tří dílů s názvem Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, která vyjde v září. Následující přehledové video se snaží naznačit, že ano, ale nesmíme zapomínat, že jde pořád o marketing.

Lovec monster Van Helsing se vrací s druhým dílem diablovky

První Van Helsing byl solidní diablovkou s několika sympatickými prvky, což jsme ocenili i v naší recenzi. A protože hra nabízela za málo peněz hodně muziky, vydělala logicky těch peněz hodně a už tu máme díl druhý. Vyšel už před pár dny, což připomíná i na videu.

Diablovský Van Helsing II vyjde v dubnu, ale do bety vás láká už nyní

Jedním z nejpříjemnějších překvapení uplynulého roku bylo vydání diablovky The Incredible Adventures of Van Helsing (nedávno hra vyšla i v češtině), kterým se do vkusu spousty hráčů strefili tvůrci z maďarského studia Neocore. Protože si hra vedla výborně i prodejně, pracovali vývojáři pilně jak včeličky na pokračování, které podle aktuální informace vyjde se vší parádou 17. dubna pro Pc a Mac.

The Incredible Adventures of Van Helsing II se pomalu odhaluje

The Incredible Adventures of Van Helsing bychom mohli určitě zařadit k příjemným překvapením roku. O hře před jejím vydání nikdo moc nevěděl, najednou se zjevila a byla to překvapivě hodně povedená Diablovka. Dvojka na sebe nenechá dlouho čekat, ale zatím jsme o ní skoro nic nevěděli. Dneškem se to mění - vývojáři totiž vydali spoustu základních informací o tom, jaké budou ve hře novoty a vůbec herní prvky.

Van Helsing - neuvěřitelná dobrodružství bude mít pokračování

Akční RPG Van Helsing - neuvěřitelná dobrodružství patří mezi hry, které mohly jen překvapit a zjevně příjemně překvapily dost lidí (u nás brzy vyjde recenze). Maďarské studio Neocore Games totiž oznámilo, že začíná pracovat na jeho druhém dílu. Tahle odlehčená variace na Stokerova Draculu a diablovky si získala celkem dost příznivců.

Bleskovky

  • 8. 9. 2014 - The Incredible Adventures of Van Helsing II míří na Xbox One a poběží v rozlišení 1080p při 60fps.