The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan
Věková dostupnost

The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan

Články

Best of 2012: Nejlepší DLC a datadisk

DLC je dnes na jednu stranu považováno za velké zlo, na druhou za spásu průmyslu, který má finanční problémy. Přitom je to velmi obsáhlá škatulka, do níž se dá vejít široké spektrum herních přídavků od několika ksichtíků pro vaše hrdiny až po mohutnou expanzi, která by klidně obstála jako samostatná hra. Když jsme tedy měli vybrat to nejlepší z přídavků, které se pro hry za uplynulý rok objevily, mírně se nám orosila čela. I když smetete ze stolu DLC typu „a dnes pro vás máme šest nových jednotek, které vypadají jinak, než ty staré a jinak si rozdílu nevšimnete“, je to pořád solidní porce misí, kampaní, map packů, klasických datadisků a kdo ví čeho ještě.

Dotazník kontroly herního času u hráčů MMORPG

Zdravíme všechny čtenáře Games. Hned na úvod je třeba vysvětlit smysl následujícího textu, který je v zásadě dvojí. Prvním z nich je oznámení spolupráce webu v realizaci grantového výzkumu s názvem Flow fenomén a kontrola času při hraní počítačových her. Prvním krokem v této kooperaci je výpomoc při shánění respondentů pro dotazník zaměřující se na schopnost kontroly herního času u hráčů MMORPG.

Oslavte vydání LotRO: Riders of Rohan s novým videem

Když si odmyslím tunu asijských free-to-play onlineovek různého stylu, o nichž člověk slyší kolikrát až ve chvíli, kdy se při jejich hraní někdo utrápí hladem a vyčerpáním, tak je rok 2012 přímo narvaný buď zbrusu novými onlineovkami, nebo alespoň novými datadisky. Stačí jmenovat Guild Wars 2, The Secret World, pandí datáč pro WoWko nebo nyní nový datadisk pro The Lord of the Rings Online, který příběh LotRO posunuje do Rohanu a tím pádem přidává krom jiného i boj na koních.

Dokument o hudbě k LOTRO: Riders of Rohan

Jestli mne něco na výstupech marketingu skrze nejrůznější making of videa mrzí, je to fakt,...

Hry, které šly po krku World of Warcraft, ale neuspěly

Fantasy a MMORPG k sobě patří, o tom snad už dnes nikdo nepochybuje! Stylová propojenost magických světů s masivním online hraním navíc zcela evidentně vede nad jinými žánry, jako jsou sci-fi či akce ze současného světa. Trpaslíci, elfové, kouzelníci či zcela vymyšlené bytosti nás evidentně lákají mnohem víc, než postavy z daleké budoucnosti i obyčejné přítomnosti. Nebo prostě vývojáři sázejí na jistotu a nechtějí vymýšlet něco nového.

LOTRO: Riders of Rohan odloženo o měsíc kvůli odladění

Pokud jste odstřihávali kusy metru do očekávaného data vydání koňácké expanze k onlinovce LOTRO jménem Riders of Rohan, tak šup pro lepidlo a dolepte si několik odstřižených dílků.