The Mighty Quest for Epic Loot
Věková dostupnost

The Mighty Quest for Epic Loot

Články

Ubisoft spouští betu ujeté akční strategie The Mighty Quest for Epic Loot

Potenciální multižánrová zábava, to je humorná fantasy multiplayerovka The Mighty Quest for Epic Loot, která si něco bere z diablovek, tower defense her, strategií a kdoví čeho ještě. Ve hře se zhostíte role hrdiny a zároveň pána hradu. Postavíte si hrad, do něj dáte poklad a pak se vydáte vykrádat hrady náležející jiným hráčům, přičemž budete třískat po hlavě nejrůznější potvory a zároveň designovat ochranu vlastní pevnosti.

Open betu Mighty Quest for Epic Loot spustí Ubi v únoru společně s novou postavou

Někdo může brát The Mighty Quest for Epic Loot jako neskrývanou ukázkou zdegenerované formy kapitalismu, další může ve hře ukojit své harpagonovské sklony a někde vzadu se určitě krčí skupina lidí, co se chtějí jen dobře a zdarma pobavit. Ať už sami sebe řadíte do některé z uvedený škatulí, nebo byste potřebovali svou vlastní, měli byste svůj postoj pomalu promyslet a jasně formulovat. Free to play záležitost od Ubisoftu se přiblížila spuštění veřejné bety a je vám snad jasné, že v nastalém zmatku z přílivu nových hráčů nebude čas přemýšlet, jek se k The Mighty Quest for Epic Loot ideologicky postavit.

The Mighty Quest for Epic Loot nebude mikrotransakce moc hrotit

Komická fantasy free to play hra s dost divným názvem The Mighty Quest for Epic Loot se pomalu vybarvuje. Vydání nebo lépe řečeno otevření hry veřejnosti se blíží, a tak tu máme první vývojářský deníček. Nezaměřuje se na jednu konkrétní věc, ale rovnou bere zeširoka několik témat. Jedním z nich jsou i mikrotransakce, u free to play her nezbytná věc. Tvůrci z Ubisoft Montreal slibují, že The Mighty Quest for Epic Loot vám nebude možnost platit cpát do chřtánu na každém kroku, a ke všemu se dostanete i bez placení.

První video z Mighty Quest for Epic Loot vás zve do alfa testu

Každá firma dnes musí mít svou free to play hru, to je trend. A zrovna v Ubisoftu si dlouhodobě dávají pozor, aby jim žádná móda ve světě her neunikla. Proto vzniká ve studiu Ubisoft Montreal The Mighty Quest for Epic Loot, humorně laděná kombinace Diabla a Dungeon Keepera, kterou se vám snaží představit v článku připlácnuté video se záběry ze hry.

Ubisoft Montreal odhalil svoji první free to play hru

Když se řekne Ubisoft Montreal, tak si asi nepředstavíte free to play. Právě naopak. Hned vám na mysl vyskočí mega hry jako Assassin’s Creed, Far Cry 3, Watch Dogs a další tříáčkové pecky. Čímž nechci říct, že by snad jejich novota nebyla tříáčková, ale rozhodně to bude pro jedno z největších herních studií na světě velká změna.

Bleskovky

  • 26. 8. 2016 - Ubisoft se rozhodl vypnout servery pro hry The Mighty Quest for Epic Loot (k 25. říjnu) a Ghost Recon Phantom (k 1. prosinci).