The Sims Social

The Sims Social

Články

Oddaní hráči dělají free to play hrám většinu zisků

Hráči, kteří si zahrají free to play hru alespoň padesátkrát, často dělají více než 90 procent celkových zisků hry. Přitom takovýchto hráčů bývají většinou jen 2 až 10 procent z celé uživatelské základny hry. Alespoň to tvrdí studie z herního portálu Kongregate, který patří největší síti herních obchodů GameStop. Výsledky studie to jsou zajímavé, i když příliš překvapivé nejsou. Z oddaných hardcore fandů se penízky dojí nejlíp.

Co nového v sérii The Sims

Když Will Wright tvořil hru The Sims, asi netušil, že mu pod rukama vzniká fenomén. Od 4. 2. 2000, kdy byl vydán první díl, uplynulo již více než 12 let. Za tu dobu jsme se dočkali dvou pokračování, přičemž ke každému z nich byla vydána i spousta datadisků. Nyní jsme ve stádiu, kdy si své simáky můžeme rozšířit v průměru tak jednou za dva měsíce - za poslední rok jsme se dočkali hned 7 dodatků a kolekcí, které si nyní letmo připomeneme, protože jinak šla tahle série tak trošku mimo naše zorné pole.

The Sims Social láká fanoušky simáků na Facebook

Ohlášená ofenziva EA na sociálních sítích pokračuje, a tentokrát skutečně velkým kalibrem. Ačkoliv o hrách na Facebook moc často na Games.cz nepíšeme, v případě The Sims Social je třeba udělat výjimku. Hra byla oficiálně spuštěna ve čtvrtek (beta běžela necelý měsíc) a najdete jí na této adrese. Facebookový titul připomíná starší díly klasických The Sims, případně nepříliš úspěšnou onlineovku The Sims Online.

Battlefield 3 je podle poroty nejlepším počinem Gamescomu

Letošní Gamescom ještě není ani v polovině, ale my již známe vítěze zdejších ocenění...