The Walking Dead: Survival Instinct
Věková dostupnost

The Walking Dead: Survival Instinct

Články

Walking Dead: Survival Instinct se ukazuje v novém traileru

Zombie sem, zombie tam, zombie kam se podívám. Dneska nejde vyjít ven, abyste nezakopli o...

Survival akce The Walking Dead: Survival Instinct vyjde v březnu

Telltale Games nastavili nedávno s první sezónou The Walking Dead laťku zatraceně vysoko. Jejich adventurní počin sbírá ocenění po celém světě a i Pavlovi se hra líbila, jak se můžete dočíst v jeho recenzi. Activision sice s The Walking Dead: Survival Instinct míří na jiný žánr a trochu i jinou cílovou skupinu, ale bude to mít těžké. Čerstvě padlo oznámení, že akční survival hra z univerza založeného na oblíbeném seriálu vyjde už 29. března na Xbox 360, PlayStation 3, PC a Wii U. A podle prvních preview by to nemuselo být vůbec špatné.

Trailer na Walking Dead bylo fanouškovské video

Včerejší video z akční hry The Walking Dead: Survival Instinkt nebylo oficiální a tudíž by asi nebylo férové brát jej za bernou minci, pokud jde o utváření jistého názoru na hru již v této chvíli. Jak potvrdil PR z Activision pro Giant Bomb, ono včerejší video, které bylo po všech stránkách divné, sestříhal nějaký fanoušek a pravděpodobně k tomu použil záběry z interview na IGN. Čili záběry ze hry v blíže neurčeném, ale stoprocentně ne nijak pokročilém, stádium vývoje – bez efektů, nasvícení, detailů a tak dále.

Záběry z The Walking Dead: Survival Instinct působí lacině

Původně jsem tu chtěl žehrat na to, že už dneska člověk nevyjde ven, aby nezakopl o nějakou...

Po adventuře vás čeká i Walking Dead střílečka

Nejen, že se fanoušci Walking Dead dočkali, podle ohlasů, výborné adventurní epizodické série od Telltale, ona se chystá ještě FPS. Tentokrát z produkce Activisionu, konkrétně od vývojářů ze studia Terminal Reality (naposled Kinect Star Wars). Hra The Walking Dead Videogame bude založena vyloženě na samotném seriálu, nikoliv na komiksu a bude se točit okolo postavy Daryla Dixona a jeho bratra Berie. Vaším úkolem bude se dostat do zdánlivě bezpečné Atlanty a nenechat se po cestě sežrat zombíky.
Hodnocení
GAMES.cz
3/10
Datum recenze:
18. dubna 2013
Recenze