Tony Hawk’s Pro Skater 5

Tony Hawk’s Pro Skater 5

Články

Velký patch se snaží opravit nepovedeného Tony Hawk's Pro Skater 5

Tony Hawk's Pro Skater 5 dostal dlouho potřebný update, který hru povyšuje na verzi 1.03, má skoro 8 GB a upravuje snad každou část hry. THPS5 totiž nevyšel ve zrovna dobrém stavu a hra to schytala jak od kritiků, tak od hráčů. Nový update se ale nesoustředí jen na opravy chyb a toho co se nestihlo, přidává například i dvě nové úrovně: Underground a Wild West.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 v novém traileru ukazuje záběry z hraní

Tony Hawk’s Pro Skater 5 zamíří tento podzim na konzole nové i staré generace. Aktuální příspěvek na oficiálním PlayStation blogu se věnuje online funkcím hry a blíže přibližuje to, co nás čeká a vedle toho mámě rovněž také možnost zhlédnout vůbec první gameplay trailer. Ten ukazuje nejen grafickou podobu hry a jak se tato svižná akce pohybuje, ale představuje také ukázku soundtracku – Black Sap Scriptures od kapely Plague Vendor je prý reprezentativním vzorkem toho, co plná verze hry nabídne.

Tony Hawk's Pro Skater 5 přidává ke staré formulce několik novot

Stará láska nerezaví a tak i když se Activision za ty roky pokoušel o spoustu různých přístupů k sérii Tony Hawk, fanoušci se vždycky nostalgicky vrátí k první čtveřici s názvem Tony Hawk's Pro Skater. Nedávno oznámený pátý díl vyjde ještě letos a tvůrci ze studia Robomodo tvrdí, že pro fanoušky starých her mají přesně to, co od THPS čekají. Jen k tomu přidali pár aktuálních novot.

Fight Club #227 HD: Assassin's Skate

Moderátora Pavla Dobrovského a šéfredaktora Games.cz Petra Poláčka doplnilo ve Fight Clubu 227 zrzavé duo Grygar-Olejník a celá čtveřice se společně vrhla na rozebrání všeho, co v uplynulém týdnu hýbalo světem videoher. Nemohli se tedy vyhnout prvním záběrům z Assassin's Creed Syndicate, které vzbudily mezi hráči bouřlivou debatu o budoucnosti série. 

Tony Hawk’s Pro Skater 5 vyjde ještě letos pro staré i nové konzole

Přípravy na oznámení nové hry v sérii Tony Hawk’s Pro Skater se Activision nepodařilo ani trochu utajit, takže už od začátku dubna se fanoušci třesou napětím, kdy přijde den D. A i kdyby jim to bylo jedno, tak mají smůlu, den D dnes stejně nastal. Tony Hawk’s Pro Skater 5 vyjde ještě letos na PS4, PS3, X360 a Xbox One a soudě dle základních informací je cílem tvůrců zavděčit se fanouškům hratelností ve stylu klasických dílů, jen v moderní grafice a s několika vylepšeními.

Bleskovky

  • 20. 11. 2015 - Připravovaný update pro Tony Hawk's Pro Skater 5 nabídne kromě samotného vylepšení i nový obsah (včetně levelů a postav).

  • 22. 10. 2015 - 286. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Destiny: The Taken King (9/10), nejhůře dopadl titul Tony Hawk’s Pro Skater 5(2/10).

  • 21. 10. 2015 - Tony Hawk's Pro Skater 5 vyjde na PS3 a X360 až v 1. polovině příštího roku.

  • 9. 10. 2015 - Připravovaný patch pro Tony Hawk's Pro Skater 5 nabídne kromě oprav také nový obsah.

  • 24. 9. 2015 - Video: Záběry z multiplayerové části hry Tony Hawk's Pro Skater 5 nevypadají po grafické stránce nejúchvatněji.

  • 27. 8. 2015 - Digitální Xbox One verze Tony Hawk's Pro Skater 5 zabere na pevném disku pouze 7,8 GB.