TRON: Evolution

TRON: Evolution

Články

VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Čtvrtý víkend slev na Shop.Games.cz!

Ve spolupráci se společností Comgad vám herní e-shop Shop.Games.cz nabízí čtvrtý ze čtyř speciálních slevových víkendů. Ve slevách budou vždy čtyři atraktivní hry, a to za ceny, které na českém internetu jinde nenajdete. Ve čtvrté várce najdete:

Propaganda Games končí, R.I.P.

Studio tří her, z nichž jedna byla zrušena, končí.

TRON: Evolution - videorecenze

Po včerejší premiéře filmu TRON: Legacy už jsme moudřejší, co se filmového pokračování...

TRON: Evolution jako sci-fi Prince of Persia?

Zatímco premiéra filmu TRON: Legacy se odehraje až v prosinci, videoherní doprovod nazvaný TRON: Evolution vyrukuje mezi hráče už v pátek 26. listopadu. A protože se jedná o jistou formu filmové adaptace, jsou na místě logické pochybnosti o kvalitě hry, které potvrdí, nebo rozpráší až recenze. Do té doby lze na hře posuzovat pouze potenciální atraktivitu, k čemuž vám poslouží záběry a informace z posledního videa, které vyšlo na US PS blogu.

Nalaďte se na Tron: Evolution

Filmový svět se s velkým očekáváním chystá na snímek Tron: Legacy.

Světelná řežba z Tron: Evolution

Když vývojáři ze studia Propaganda (to jsou ti, kteří nedávno museli zrušit chystané herní Piráty z Karibiku) vymýšleli koncept multiplayeru pro akční adventuru Tron: Evolution, zůstaly jim prý po vydatném brainstormingu na tabuli jen dva pojmy: "světelné disky" a "světelné motorky". Ty možná nebudou vzdálené těm z vás, kdo jste si před nějaký sedmi roky zahráli posledního herního Trona 2.0, ale pro jistotu si to ujasněme: ve dvou herních módech se zápasí se světelnými disky, zatímco v těch druhých jde o to, abyste světelnou stopou svého motocyklu "přefikli" další závodníky (bez dvojsmyslů!).

Bleskovky

  • 4. 12. 2019 - Na Steamu si už nezahrajete ani nepořídíte TRON: Evolution, hře zřejmě vypršela licence protipirátské ochrany SecuROM.

  • 29. 6. 2016 - Oficiálně: Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červenci 2016 zdarma The Banner Saga 2 (XOne), Tumblestone (XOne), Rainbow Six: Vegas 2 (X360, XOne) a Tron: Evolution (X360, XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
14. prosince 2010
Recenze