Tropico 6
Věková dostupnost

Tropico 6

Články

Tropico 6 míří v novém DLC do vesmíru

El Presidente má velké ambice

El Presidente z Tropico 6 si vás zítra žádá na koberečku

Diktátor nejmenovaných ostrovů už další odklad nenařídil a Tropicu 6 tak nic nebrání ve vydání na počítačích. Už zítra se vtělíte do role muže s výrazným přízvukem, který povede svůj lid, přesněji řečeno sebe samotného k blahodárnému životu.

El Presidente vás svolává do bety Tropico 6

Občané! Na otestování despotické vlády v banánové republice máte pouhé dva dny, takže pokud se na Tropico 6 chcete vrhnout ještě před vydáním, neotálejte ani minutu. Pakliže si ovšem hru předobjednáte, budete si moct užívat uzavřené bety až do samotného vydání, a to se vyplatí, vážení přátelé. Pokud vás vedení totalitního režimu láká, samozřejmě.

Tropico 6 se odkládá o dva měsíce

Původně jste se mohli již pošesté stát diktátorem 25. ledna, ale tvůrci potřebují víc času na doladění hry. Leden se tak stává ještě chudším herním měsícem a pověstným klidem před únorovou bouří. Té se ale Tropico 6 nezúčastní. Počkáte si ještě o něco déle.

El Presidente si žádá vaši účast v betě Tropico 6. Ale zadarmo to nebude

Tropico 6 nám sice odložili až na leden příštího roku, ale nedočkaví zájemci mohou rozjet vlastní diktátorskou vládu mnohem dřív. Vlastně už klidně teď díky uzavřené betě. Ať už bylo důvodem k odkladu cokoliv, zjevně je potřeba prohnat to větším počtem betatesterů, kteří jsou zároveň ochotni zaplatit nemalou cenu. Do bety se totiž dostanete až po provedení předobjednávky.

Bleskovky

  • 23. 4. 2020 - Nové DLC pro Tropico 6 umožní vašemu diktátorovi ovládnout sociální sítě, podívejte se na jeho launch trailer.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
5. dubna 2019
Recenze