Turok 2: Seeds of Evil (remaster)
Věková dostupnost

Turok 2: Seeds of Evil (remaster)

Články

Remasterovaný a rozšířený Turok 2: Seeds of Evil vyjde v polovině března

O remasteru Turok 2: Seeds of Evil jsme slyšeli už v roce 2015, kdy ho vývojáři z Night Dive Studios oznámili společně s vypulírovaným prvním dílem. Jenže zatímco jednička vyšla, dvojka se jaksi zasekla. Zdlouhavému remasterování je teď ale konec a hra se na trh dostane už 16. března.

Na remasteru druhého dílu dinosauří střílečky Turok se pořád ještě pracuje

Restaurací dinosaurů se zabývají nejen paleontologové na pouštních vykopávkách, ale také studio Night Dive, které minulý rok vydalo remaster prvního dílu série Turok z roku 1997. Tihle vývojáři si následně dali za úkol vypulírovat i druhé dobrodružství svalnatého indiánského borce kosícího obří ještěrky po stovkách, ale nová verze Turok 2: Seeds of Evil se nadlouho zasekla v produkci a nikdo o ní neměl žádné zprávy – až by si jeden myslel, že možná skončila v nenažraném žaludku Cancelosaura. Ale to by se jeden mýlil, protože studio potvrdilo, že se na dvojce stále dělá. Ovšem kdy vyjde, to je stále ve hvězdách.

Na dinosaury, pozítří vychází remasterovaná verze prvních dvou dílů Turoka

Remasterovaná verze prvních dvou dílů série Turok míří znovu na PC a připomíná se akcí i dinosaury nabitým trailerem. Nedá se bohužel tak úplně říci, že by to snad Turokovi na dnešní poměry kdovíjak slušelo, na druhou stranu je však sympatické vidět, kterak tato série v zapomnění ještě tak docela neupadla. Turok: Dinosaur Hunter a Turok 2: Seeds of Evil vychází na PC 17. prosince.

První dva díly dinosauřího Turoka se vrátí v remasteru pro PC

Po několika náznacích to tu máme černé na bílém: Turok se vrací. Zatím nikoliv jako plnohodnotná nová hra a pokračování dinosauří série, ale formou remasteru prvních dvou dílů. Turok: Dinosaur Hunter a Turok 2: Seeds of Evil vyjde zatím neznámo kdy na PC ve vylepšených verzích, které budeme moct rozběhat na moderních počítačích.

Bleskovky

  • 26. 2. 2018 - Turok 1 a Turok 2 vyjde na Xbox One 2. března.  (+ video)

  • 9. 5. 2017 - Vyšla beta verze módu T2SoE Ultra64, který přidává do hry Turok 2: Seeds of Evil HD textury.

  • 30. 3. 2016 - Night Dive Studios plánuje Xbox One verze her Turok Remastered a Turok 2: Seeds of Evil Remastered.