Call of Duty: Black Ops 4 sice nemá kampaň pro jednoho hráče, zato vás vrhne do arény s tygrem
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops 4 sice nemá kampaň pro jednoho hráče, zato vás vrhne do arény s tygrem

25. 9. 2018 14:44 | Video | autor: Patrik Hajda |

Do vydání čtvrtého dílu odnože Call of Duty s přízviskem Black Ops zbývá ještě 17 dní, což je poměrně dlouhá doba na to, abychom se už dnes dočkali launch traileru. Ale v Treyarchu jsou asi ještě nedočkavější než my, takže další video plné akce, zombíků a divné hudby je na světě.

V novém videu vás nepřekvapí doprovodná skladba, která je velmi podobná těm v předchozích trailerech. Stejně tak vám asi nespadne čelist z hlavní náplně hry, tedy multiplayerové akce, které tentokrát vévodí mód battle royale.

Ani zombíci nejsou žádnou novinkou. Nicméně mód s nimi spojený vás protáhne různými pseudohistorickými obdobími, z nichž se v jednom stanete gladiátory bojujícími v aréně s tygrem se zářícíma očima. Vážně.

Tentokrát se nedočkáte klasické příběhové kampaně pro jednoho hráče, jak jsme byli zvyklí z předešlých dílů série. Doba jde zkrátka jiným směrem. Tvůrcům se přestává vyplácet dělat jednorázové mise, takže hráči hledající singleplayerový zážitek musí jinam. Fanouškům multiplayeru stačí počkat do 12. října a pořídit si Call of Duty: Black Ops 4 na PC, PS4 nebo Xbox One.

zdroj: Activision

Nejnovější články