Desetiminutovka z Darksiders III ukazuje hru věrnou stylu svých předchůdců
zdroj: tisková zpráva

Desetiminutovka z Darksiders III ukazuje hru věrnou stylu svých předchůdců

8. 5. 2017 9:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Fanoušci série Darksiders musí stírat jednu slzu z oka z druhou. Nejprve v úterý došlo k oznámení třetího dílu a teď se můžete podívat na deset minut z hraní pre-alfa verze, která i tak vypadá hodně k světu. Je zjevné, že prohlášení o tom, že v nově vzniklém studiu Gunfire Games pracují lidé ze zaniklého studia Vigil nepřehání. Trojka totiž vypadá jak kdyby vypadla ze stejného designérského oka jako předchozí dva díly, což musí potěšit každého, kdo si s radostí prošel příběh prvních dvou jezdců – Války a Smrti.

V trojce hrajete za třetí z apokalyptických figur (tedy, v universu Darksiders), rusovlasou válečnici Zuřivost (Fury). Ta kolem sebe máchá především bičem, který využívá i ke zhoupnutí se z visících trámů. Z videa je vidět, že s bičem umí i několik komb, nicméně postupem času se naučíte několik forem bojového stylu, který bude i měnit funkci a styl biče.

Děj se odehrává během událostí druhého dílu. Zuřivost se snaží udržet ve světě rovnováhu, což aktuálně spočívá v tom, že musí porazit inkarnace sedmi smrtelných hříchů. Ty na sebe berou velmi různorodé podoby, ale asi všechny budou mít roli herních bossů. Ve videu si můžete prohlédnout Lenost, pána much ve vší jeho hmyzí odpornosti. Darksiders III vyjde na PC, PS4 a Xbox One příští rok. 

Nejnovější články