Director's Cut verze povedeného zombie survivalu Deadlight obsáhne i horde mód
zdroj: tisková zpráva

Director's Cut verze povedeného zombie survivalu Deadlight obsáhne i horde mód

25. 5. 2016 16:23 | Video | autor: Honza Konfršt |

Jak jsme před dvěma měsíci psali, ve druhé polovině června dorazí na Steam a poprvé i na PS4 a Xbox One atmosférický 2D survival Deadlight, a to ve vylepšené edici. Nový trailer pak připomíná, že tato Director's Cut edice dorazí i s jedním novým herním režimem.

Ten představuje klasický zombie horde mód Survival Arena, v němž musí hráči čelit sílícím útokům zombií. K obraně využijí po úrovních rozeseté prvky výbavy, mezi kterými nechybí například automatická puška, odstřelovačka puška a Molotovův koktejl. Při spuštění každé hry bude lokace zbraní a munice náhodně určená, takže každý boj o přežití bude trochu jiný.

K tomu autoři přidávají širší taktické možnosti podtržené interaktivními prvky obrany i částečně zničitelným prostředím, což se hodí zejména ve fázi průzkumu. Slabší zeď totiž může ukrývat například lékárničku či únikovou cestu. Jindy zase půjde prostředí využít ke zpomalení postupu zombíků. 

Novinky Director's Cutu však budou mít i neherní podobu – hra vyjde s digitálním artbookem a součástí balení budou i vývojářské deníky, které zprostředkují pohled do zákulisí vývoje hry. Na PS4 a Xbox One bude k dispozici i Nightmare obtížnost, která byla k dispozici jen na PC. Deadlight: Director's Cut dorazí na konzole a opětovně také na PC 21. června. Kvality i slabiny původní hry si můžete připomenout naší recenzí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články