Herní Gauneři v novém videu ukazují, jak funguje přetáčení času
zdroj: tisková zpráva

Herní Gauneři v novém videu ukazují, jak funguje přetáčení času

5. 5. 2017 14:20 | Video | autor: Adam Homola |

Gauneři si svou filmovou premiéru odbyli už před čtvrt stoletím, zatímco jejich herní adaptace vyjde teprve letos. Reservoir Dogs: Bloody Days se na Steamu objeví už za pár dnů a verze pro Xbox One bude následovat. Díky blížícímu se datu vydání tu máme nový trailer soustředící se nikoliv na příběh, ale na samotnou akci a hlavní herní mechaniku přetáčení času.

Ve hře totiž nezkoušíte proběhnout jednu úroveň vícekrát, byť se vývojáři chlubí „stoprocentní znovuhratelností“. Namísto opakování nějaké pasáže jen přetáčíte čas zpátky a měníte postavy. Po zahrání určité pasáže s jednou postavou přepnete na jinou, přetočíte čas a snažíte se odehrát stejnou pasáž s jinou postavou tak, aby se činy obou hrdinů pokud možno vzájemně doplňovaly.

Následně přepnete na třetí postavu a zkusíte to ještě jednou, opět z trochu jiného úhlu pohledu. Reservoir Dogs: Bloody Days sice nejsou kooperativní, ani po grafické stránce nevypadají nijak zvlášť hezky, ale zábava by to být mohla. Hra má přitom nabídnout dvě desítky zbraní a osmnáct akcí, na které se můžete vždy vydat s trojicí gaunerů.

zdroj: Vlastní

Reservoir Dogs: Blood Days vyjde nejprve na PC (Steam) a to už 18. května, zatímco na Xbox One se dostane později.

Nejnovější články