Nový přídavek k Anno 2205 vás nechá osídlit tundru
zdroj: tisková zpráva

Nový přídavek k Anno 2205 vás nechá osídlit tundru

1. 3. 2016 11:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

trojici klimatických pásem budovatelského Anno 2205 přibyl čtvrtý typ krajiny v podobě tundry, kterou si můžete koupit v rámci nového DLC. Rozšíření Tundra je k dispozici všem majitelům season passu, přidružený update pak všem hráčům přinese vylepšení v podobě přehlednější obrazovky zobrazující vývoj hráčovy korporace.

Drobná vylepšení v rámci updatu však stojí ve stínu nového přídavku – ten přinese 82 tisíc čtverečních akrů nové oblasti, zadarmo to však nebude. Novinkou je totiž nutnost vysušit bažiny předtím, než budou moci hráči cokoli postavit.

A když už na mokřadech přeci jenom něco vyroste, musíte poté brát v potaz zcela nové požadavky – nový podnební pás s sebou totiž přináší i dva nové typy populace. Specifickými potřebami tak hráče potrápí vědci a ochránci tundry, vyhovět jim pak půjde za pomocí pěti nových produkčních stromů a s desaterem nových výrobků.

Splněním speciálních úkolů v novém sektoru si hráči dopomůžou k vylepšení továren i farem napříč všemi regiony. Anno 2205 si u nás vysloužila v recenzi pěknou sedmičku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články