Podívejte se na hodinu hraní DLC Oregon pro American Truck Simulator
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na hodinu hraní DLC Oregon pro American Truck Simulator

3. 7. 2018 17:38 | Video | autor: Patrik Hajda |

Odstraňování kalifornského závalu je v plném proudu. Dnes je to přesně týden, co začaly tyto hru měnící práce, a zatím bylo převezeno 350 tisíc nákladů z požadovaného půl milionu, takže prostoru pro opozdilce je dost. A pokud si čekání na další DLC Oregon chcete zkrátit ještě jinak, můžete jím projet očima díky novým záběrům ze hry.

Sami tvůrci z SCS Software natočili vytrvalostní čtyřhodinový stream, během kterého ukázali rozpracovanou verzi severozápadního státu USA. Nemusíte se ale proklikávat celým záznamem, abyste si užili pohled na konečně zelenou přírodu. Spolu se záznamem streamu byla vypuštěna i tři videa bez doprovodného komentáře.

Jak vidno, Oregon vás přivítá v krásných hustých lesích, ze kterých budete vyvážet natěžené dřevo. Směrem na jih porostu logicky ubývá a nastupuje vyprahlá zem známá ze sousední Kalifornie a Nevady. Videa kromě přírody zavítají i do malebných vesnic a větších měst, a i když jde o ranou verzi dodatku, nelze se na něj netěšit. Datum vydání je bohužel stále neznámé.

P.S. Dobrá zpráva pro začínající kamionisty – American Truck Simulator včetně již vydaných dodatků podlehl Steam slevám.

Nejnovější články