Rising Storm 2: Vietnam na nových záběrech předvádí vrtulníkový výsadek
zdroj: tisková zpráva

Rising Storm 2: Vietnam na nových záběrech předvádí vrtulníkový výsadek

1. 9. 2016 17:53 | Video | autor: Honza Konfršt |

Do Vietnamu zasazené pokračování válečné online FPS Rising Storm vyjde až příští rok a zatím jsme viděli jen pár záběrů. Nvý trailer ovšem ukazuje, jak hra a její atmosféra bude vypadat a to i díky použití tradičních propriet spojovaných s válkou ve Vietnamu. Kytarovými riffy podpořené video představuje náhled na souboje ve vzduchu a na vrtulníky, jakými budou v této asymetrické hře disponovat jednotky Američanů.

Helikoptéry budou k dispozici tři. UH-1H přezdívaný „Huey“ bude fungovat jako transport jednotek či jako mobilní spawn point. Následuje OH-6, jenž hráčům nabídne taktický přehled nad terénem i možnost rozdávat příkazy rovnou z kabiny. A konečně nesmí chybět AH-1G, familiárně přezdívaná „Cobra“. Ta bude tím pravým kladivem na jednotky Vietcongu – tento vrtulník totiž nabídne dvě raketové baterie, 20mm kanón, granátomet i rotační kulomet. Všechny tři stroje se předvedou v traileru níže.

Fandové válečné aviatiky a nadšenci pro boje Vietnamu se tak zřejmě mají nač těšit, opomínat ale nemusíte ani předešlý díl – ten je momentálně ve velké slevové akci a pořídit lze již za 5 eur. Jeho pokračování a rozšíření řad válečných taktických FPS pak vyjde nejdříve příští rok, a to pouze na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články