Rozpoutejte chaos v týmové řežbě Bleeding Edge
zdroj: Ninja Theory

Rozpoutejte chaos v týmové řežbě Bleeding Edge

20. 3. 2020 12:00 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Studio Ninja Theory se nejvíc zviditelnilo skrz emotivní příběh Senuy v Hellblade, ještě předtím se ale věnovalo žánru hack’n’slash v odbočce série Devil May Cry. Z jeho bojového systému si nová hra Bleeding Edge bere asi nejvíc, jinak by se dala charakterizovat jako „Overwatch, ale nablízko“. Trailer upozorňující na blízké vydání vám představí pořádně ulítlé hlavní hrdiny.

Bleeding Edge se kromě DmC: Devil May Cry a Overwatche inspiruje taky punkem, s divokou anarchií ale v týmových soubojích nepochodíte. 4v4 mlátička se vás spíše snaží ponouknout ke spolupráci a koordinovaným útokům, takže ten chaos berte trochu s rezervou.

zdroj: Ninja Theory

Jednoho konkrétního punku je tu dost a dost – kyberpunku. Ve světě Bleeding Edge obchod s kybernetickými implantáty na černém trhu jen kvete a i 12 titulních postav má svá dříve nudná těla obohacená o nějaká ta ilegální vylepšení.

Před očima úřadů se bojovníci schovávají v arénách, kde se oddávají ještě ilegálnějšímu sportu, tedy boji na život a na smrt s využitím všemožných praštěných schopností, které jim jejich modifikace poskytují. A na nedostatek diverzity si u téhle ztřeštěné dvanáctky stěžovat určitě nemůžete.

Studio Ninja Theory vlastní od loňského roku Microsoft a kvůli tomu se Bleeding Edge objeví pouze na PC a Xboxu One. Pořídit si ho můžete na Steamu, ale vzhledem k tomu, že se hned po vydání stane součástí předplatného Xbox Game Pass, bude levnější možností obstarat si ho tam.

Hra podporuje hraní napříč platformami ve sdíleném multiplayeru a vychází příští týden, 24. března.

Nejnovější články