Upíří akce Nosgoth dostane novou mapu a opatření proti odhlašujícím se hráčům
zdroj: tisková zpráva

Upíří akce Nosgoth dostane novou mapu a opatření proti odhlašujícím se hráčům

1. 4. 2015 15:02 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv se řežba mezi upíry a lidmi v multiplayerovce Nosgoth ještě nedostala z fáze early access, podle prohlášení tvůrců na Steamu už od 21. ledna, kdy byla spuštěna otevřená beta de facto funguje jako standardní titul. Zčásti to dokazuje i nový update, který nejen, že rozšiřuje hru novou mapou, ale hlavně se věnuje jednomu z palčivých problémů – leaverům, tedy hráčům, kteří opustí rozehraný zápas a oslabí tak svůj tým.

Ve chvíli, kdy hráč opustí plný, tedy osmičlenný, zápas, dostane tříminutovou penalizaci, během níž se nebude moci připojit do matchmakingu dalšího zápasu. Což mi upřímně nepřijde jako opravdu závažná penalizace. Tři minuty uběhnou jako nic, ale rozhození vybalancování týmů už proběhlo. Platí také, že penalizace bude aplikována jen na prvního leavera, protože následně už tvůrci chápou, že z nevybalancované hry budou chtít jiní hráči utéct.

Hlavním lákadlem updatu je ale nová mapa jménem Crucible. Jde o srdce válečného stroje klanu Turelim, který proslul především tím, že vyrobil na Kainův příkaz pece, jejichž dým zakryl Slunce a umožnil upírům vyjít na povrch beze strachu. Mimo nové mapy se ale hráči mohou těšit i na nové skiny, vylepšení interface a Inferno event, který doprovodí i patřičně vizuálně odpovídající exotické zbraně.

zdroj: Archiv

Nejnovější články