Volný čas v NBA 2K18 lze trávit různými způsoby – v posilovně, u kadeřníka nebo na nákupech
zdroj: tisková zpráva

Volný čas v NBA 2K18 lze trávit různými způsoby – v posilovně, u kadeřníka nebo na nákupech

1. 9. 2017 14:44 | Video | autor: Patrik Hajda |

Nový ročník basketbalové simulace NBA 2K18 čekají opravdu velké změny. Vašek už psal o logicky hezčím vizuálu, kde se vlní dresy jako třásně na havajské tanečnici a pot teče proudem po ochlupeném svalstvu. Nové video představuje ještě mnohem zásadnější inovaci – sociální hub plný miniher.

Módy jako MyPark, Pro-Am a MyCareer známé z předchozích dílů zůstávají, ale poprvé v sérii budou navzájem propojené sociální oblastí nazvanou jednoduše sousedství. Jedná se o pár ulic nespecifikované čtvrti, kde se můžete potkávat s ostatními hráči a oddávat se rozličným aktivitám.

Omrzel vás snad váš sestřih? Není nic jednoduššího, než zajít k místnímu kadeřníkovi a naordinovat si nový. Že máte nějakou část svého vypracovaného těla ještě neposkvrněnou? Tak co jí takhle zalít inkoustem ve tvaru lebky u místního tatéra? Pak už jen stačí zakončit den v obchodě s oblečením a rázem je z vás nový člověk.

zdroj: Archiv

Nebo se nemusíte chovat jako naprostý manekýn a zapadnete radši na celý den do posilovny. V té potrénujete vybrané části těla, případně si vypomůžete energetickými tyčinkami z automatu. Posilovny by měly mít dostatek strojů pro všechny hráče, takže není třeba hned vyvolávat bitky.

Když však budete mít potřebu si něco vyříkat, vyzvěte protihráče na souboj v driblování na pouličních hřištích nebo mu ukažte svou dovednost v házení na koš v místní herně. Až to spolu urovnáte, zaskočte třeba na diskotéku. Všechny tyto aktivity budou formovat vaší postavu na cestě k 99. úrovni napříč všemi třemi výše zmíněnými módy.

NBA 2K18 si můžete vyzkoušet již 8. září na PlayStation 4 a Xbox One ve free verzi The Prelude, která vás nechá okusit začátek hry. Pokud se třeba i na jejím základě rozhodnete zakoupit si plnou verzi, budete moci hned týden na to pokračovat od místa, kde jste skončili. NBA 2K18 vychází již 19. září na PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednávejte v různých edicích zde.

Nejnovější články