Wargame: European Escalation
Věková dostupnost

Wargame: European Escalation

Články

Tvůrci Steel Division, studio Eugen Systems, čelí stávce zaměstnanců

Vašek vás minulou středu informoval o novém dodatku pro Steel Division: Normandy 44, který do hry přidává nové divize a kooperativní mise. Nemohl ale vědět, v jakých válečných podmínkách DLC Back to Hell vznikalo. V ten samý den totiž začala stávka 21 členů vývojářského týmu Eugen Systems, což je téměř polovina celkového počtu. A jak asi tušíte, nemají nic proti hře, na které pracují. Jde o odměnu za odvedenou práci, kterou jaksi nedostali.

Obrázky připomínají, že letos vyjde Wargame: Airland Battle

Wargame: European Escalation patří mezi naše nejoblíbenější strategie uplynulého roku. A už...

Best of 2012: Nejlepší strategie

Co nejlépe poslouží jako příklad rozmanitosti strategického žánru, než letošní nejlepší hry v této sféře? Středověké politikaření se střídá s rachocením tanků z Druhé světové války. K tomu vám nad hlavami létají emzáci a vy je na tahy střílíte. No a o dům dál zase řešíte, zda bude mít vaše divize bijců Varšavské smlouvy dost munice, aby udržela Východní Německo, a to nemluvíme o tom, že vaší kocábce vynechávají štíty, protože banda rebelů vám tříská do generátoru.

Zajímavé novinky v bezplatném DLC pro strategii Wargame

Válčení za studena se vývojářům z Eugen Systems povedlo a z Wargame: European Escalation (u nás Wargame: Evropská krize s CZ titulky od Comgadu) se vyklubala strategie, která si v nemalé konkurenci našla své místečko, kde ji nikdo moc neohrožuje. Momentálně si ji můžete na Steamu pořídit až do pondělka se slevou a rovnou si stáhnout zdarma DLC, které přichází s obsahovou nabídkou, co se jen těžko odmítá. Vážně.

Reportáž z vyhlášení hry roku v repríze herního pořadu Re-Play

Recenze survival záležitosti I Am Alive, veselé večírkové řachandy Mario Party 9 a rozhovor...

Alan Wake speciál v repríze 11. dílu herního pořadu Re-Play

Zatímco budete čekat na premiéru 12. dílu herního pořadu Re-Play, můžete se mrknout na reprízu dílu jedenáctého z minulého týdne. Najdete v ní recenzi PC verze hororovky Alan Wake i X360 pokračování American Nightmare a dále dojmy z hraní Risen 2, recenzi PS3 titulu Twisted Metal a speciální doporučující reportáž o desítce nejzajímavějších her, které si můžete koupit a stáhnout z PSN.