Warhammer 40,000: Armageddon

Warhammer 40,000: Armageddon

Články

Slitherine nabízí své hardcore strategie v masivní slevě na Steamu

Slitherine Games, zkušení vydavatelé realistických válečných strategií, nejsou zrovna známí svými slevovými akcemi. Proto by měli všichni generálští kumštýři nastražit uši při informaci, že na Steamu právě probíhá něco jako výprodej. Jejich hry se dočkaly až devadesátiprocentních slev, takže si nyní můžete výhodněji pořídit tituly ze všech možných historických ér od antiky přes napoleonské války až po Afghánistán, nebo dokonce i z velmi nehistorického univerza Warhammer 40k.

Konečně víme, proč vychází poslední roky tolik her podle Games Workshop licencí

Warhammer, Warhammer 40,000, Blood Bowl, Necromunda, Mordheim... Zajímavých značek vlastní Games Workshop celou řadu a je jich mnohem více než jenom dva nejznámější Warhammer světy. Donedávna jsme však jejich herní zpracování nevídali. Po éře Shadow of the Horned Rat nebo třeba Final Liberation nastalo období dlouhého ticha (díky za halasný Dawn of War), které v posledních cca dvou letech narušila vlna herních adaptací, kterou korunuje Total War: Warhammer. Pro server Gamasutra se o těchto změnách rozpovídal šéf licencování Games Workshop Jon Gillard a vysvětlil, proč se náhle videoherní adaptace doposud nedotčených licencí objevují jako houby po dešti ve všech možných formách a na všech myslitelných platformách.

Strategie ze světa Warhammer 40k rozpoutala válku o Armageddon

Fandové Warhammer 40k se dočkali. Konečně vyšla tahová strategie Warhammer 40,000: Armageddon, v níž mohou znovu absolvovat válku o titulní průmyslový svět. Pětatřicet misí hráče provede všemi událostmi, ovšem jen za stranu lidského impéria, nikoliv orky, které vede Ghazghkull Thraka. Do ruky tak místo něj hráči dostanou komisaře Yarricka a Danta, šéfa kapituly Blood Angels.

Tahovka Warhammer 40,000: Armageddon vyjde koncem měsíce

Zdá se, že nespokojené (a oprávněnéú mručení milovníků Warhammer 40,000 univerza, že by to už chtělo nějakou strategii by mohlo na chvíli utichnout. Koncem měsíce, přesně 26. listopadu, totiž vyjde tahová, dle vizuálního zpracování hodně staromilská strategie Warhammer 40,000: Armageddon jíž vydává Slitherine, který se snaží mít ve svém portfoliu hry, které možná jsou pro někoho ošklivé, ale sází na propracované herní principy a nebo alespoň náročnou, nekompromisní hratelnost.

Warhammer 40K: Armageddon se chlubí stovkami jednotek včetně supertěžkých tanků

Nějakou dobu o hře nebylo slyšet a někteří z nás se dokonce domnívali, že z projektu sešlo. Nakonec ale Slitherine Games přeci jenom přišli s informacemi o tahové strategii Warhammer 40,000: Armageddon, která se chystá pro PC a tablety. Pracují na ní studia Lordz Games Studios a Flashback Games, co mají na kontě třeba hru Panzer Corps, které se ostatně nová Warhammer hra podobá.

Bleskovky

  • 16. 3. 2021 - S nejnovějším číslem časopisu White Dwarf dostanete 12 her podle Warhammeru