Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood

Články

Dubnové předplatné PS Plus Extra a Premium bude plné AAA pecek

Ale řada velkých her službu také opustí

Další deskovkou podle slavné videohry je nácky vraždící Wolfenstein

Tak se nám urodila další stolní hra podle videohry. Už to pomalu začíná vypadat, že snad neexistuje herní žánr, který by nešlo převést do stolní podoby. Po Dark Souls, Falloutu, Jetpack Joyride, Cities Skylines, Crusader Kings a stovkách dalších se konečně dostalo i na věhlasného B.J. Blazkowicze, který si to s vítěznými nacisty rozdá v plastové podobě.

GOG nabízí za pár korun nové i staré pecky od Bethesdy

Do nové hry od Bethesdy zbývá pouhý měsíc. Doom Eternal vyjde 20. března, tak proč si do té doby nepřipomenout některé z jeho starších předchůdců, když jsou zrovna na GOGu za pár šupů? Stejným způsobem můžete zavzpomínat na další ikonické série studia a mezi kousky, kterým táhne na 20, ale i 30 let, se najde i pár z poslední dekády.

Rekapitulace: Sledujte skoro čtyři desítky let pobíjení nacistů v sérii Wolfenstein

Jen málokterý herní titul se může honosit takovým respektem jako Wolfenstein. Tohle jméno stačí zmínit a všichni přikyvují hlavou, že to je jedna z „těch“ her, které se zapsaly do obecné herní historie a nejspíš i té jejich, osobní. Ať už pobíhali po chodbách ve Wolfenstein 3D nebo se řezali s nemrtvým Jindřichem Ptáčníkem v Return to Castle Wolfenstein, „Wolf“ je prostě pojem. Jak šel čas od spartánských 2D začátků se můžete podívat v Rekapitulaci, kterou připravil Honza Vondrášek.

Bleskovky

  • 4. 5. 2015 - PS4 verze Wolfenstein: The Old Blood zabere na pevném disku 36.4 GB. (+ hodina gameplay záběrů)

  • 9. 3. 2015 - Video: Gameplay záběry ze hry Wolfenstein: The Old Blood.