Zombie Army Trilogy

Zombie Army Trilogy

Články

Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá

Obsah předplatného Xbox Game Pass je zhruba stejně stabilní jako ten na Netflixu. Spousta her měsíc co měsíc přibývá, ale také jich dokonce ještě větší počet ubývá. Těžko říct, jestli už je opravdu nikdo nehraje, nebo vás jen Microsoft chce přimět k jejich trvalé koupi. Tak či tak, v Game Passu už prostě nebudou.

Nechte si pětiminutovém videu vysvětlit, co čekat v Zombie Army Trilogy

Pokud jste nikdy nehráli Sniper Elite a jeho zombie odnož Nazi Zombie Army, možná nevíte, co se na vás chystá v kompilaci všech tří zombie kampaní s názvem Zombie Army Trilogy. Jestliže jde takováto věc mimo vás, jste právě přesnou cílovou skupinou pro nové video z dílny Rebellionu. To si nedává za cíl promovat nějaký předobjednávkový bonus nebo vypíchnout jednu jedinou herní věc. Naopak. Jestli si nejste přesně jistí co se to vlastně chystá, čerstvé video vám celou hru vysvětlí od A, jako Army do Z, jako zombie.

Zombie Army Trilogy láká na nové nepřátele a sličné odstřelovačky

Kompilace Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 a 2, k níž přibude i Sniper Elite 3 v podobě Zombie Nazi Trilogy je za rohem, protože vychází už 6. března. Pokud už některý z těchto titulů na PC vlastníte a přemýšlíte, proč byste měli kupovat to samé znovu, Rebellion vám nabízí sedm důvodů, proč stejně bude mít smysl si tenhle soubor pořídit a činí tak skrze video, které názorně všechny benefity trilogie vyzdvihuje.

Nemrtvý Hitler se vrací v kompilaci tří dílů Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Loni na podzim řadu hráčů potěšila věrohodná simulace chování vojáků i fyziky projektilů ve Sniper Elite 3. V reakci na vyzdvihovanou realističnost hry si asi následně kluci v britském Rebellionu řekli "ale co zombie, mají si kde hrát?", a jali se tvořit kompilaci Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 a 2, který doplní třetím dílem, taktéž z jejich dílny. A majitelé Xbox One, PS4 a PC hráči si díky tomu užijí likvidaci nemrtvých nacistů s názvem Zombie Army Trilogy už z kraje roku 2015.

Bleskovky

  • 28. 6. 2018 - Služba Xbox Game Pass bude v červenci obohacena o hry Wahammer: Vermintide 2, DiRT 4, Zombie Army Trilogy, Human Fall Flat, Bomber Crew, Abzu, Shadow Complex Remastered, The Elder Scrolls IV: Oblivion, a Fallout 3.